T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Berrin Topçuoğlu Anadolu Lisesi

MÜNAZARA KÜLÜBÜ ETKİNLİKLERİ

KARİYER VE MESLEK TANITIM GÜNLERİ

Berrin Topçuoğlu Anadolu Lisesi Münazara Kulubü öğrencilerinin düzenmiş olduğu Meslek ve Kariyer Tanıtım Günleri kapsamında 4 farklı etkinlik gerçekleştirildi.

 

  Dönemin ilk etkinliğinde Av. Meltem Sertdüşer misafir edildi. Sertdüşer, meslek etiğini ve bu mesleğin getirilerini anlattıktan sonra öğrencilerin bu meslek hakkındaki sorularını cevapladı.Fikri hür vicdanı hür öğrencilerin yetişmesi temennisiyle konuşmasını bitirdi. 

 

Meslek ve Kariyer Tanıtım Günlerinin ikincisinde Uzman Hemşire Rabia Pınarbaşı hemşirelik mesleğini, neden bu mesleği seçtiğini ve mesleğinin zorluklarını anlattı. Öğrencilerin meslek ile ilgili soruları da cevaplayıp, sınav sürecinde tüm öğrencilere başarılar dileyerek konuşmasını bitirdi.

 

Meslek ve Kariyer Tanıtım Günlerinin üçüncüsü Çevik Kuvvet Polisi Hüseyin Yazgan ile gerçekleştirildi. Mesleğinin iyi ve zor yanlarından bahsettikten sonra bu mesleğe adım atarken hangi aşamalardan geçeceklerini öğrencilere anlattı. Öğrencilerin polislik mesleği ile alakalı sorularını da cevapladıktan sonra konuşmasını bitirdi. 

 

  Meslek ve Kariyer Tanıtım günlerinin dördüncüsünde Kaptan Ali Can Karacabağ konuk olarak nasıl kaptan olunur? Hangi üniversitelerde bu bölüm var ve mesleğin zorlukları ve güzellikleri nelerdir?  içerikli sunumunu gerçekleştirdi. Meslek seçiminde öğrencilere ufuklarının açık ve ileriye dönük olması gerektiğini de hatırlatarak konuşmasını bitirdi.

25-12-202325-12-202325-12-202325-12-202325-12-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 25.12.2023 - Güncelleme: 25.12.2023 18:00 - Görüntülenme: 158
  Beğen | 0  kişi beğendi